Migros yeni konseptini Torium AVM'de açtı

5M Torium'da bebek bakım, elektronik, hobi, spor, ev yaşamı gibi özel adalar oluşturdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL -  Migros Ticaret AŞ'nin, içinde bebek bakım, elektronik, hobi, spor, ev yaşamı gibi özel adalar oluşturduğu yeni konseptli hipermarketi "5M Torium" hizmete girdi.
Avcılar'da Torium Alışveriş Merkezinde açılan ve 7 bin metrekarelik net satış alanına sahip olan 5M Torium, müşterilere deneyim yaşatma prensibine dayanırken, hipermarkette DVD, CD, kitap ve oyunların yer aldığı "Hobi Adası"nda müşterilerin yeni oyunları playstationda oynayabilecekleri bir alan da bulunuyor.
"Ev Yaşam Adası"nda ise banyo, ev tekstili, züccaciye gibi bir evin dekorasyonu için ihtiyaç duyulabilecek ürünler bir arada sunulurken, Migros'un M Home markasıyla bu mağazaya özel ürettiği ve satışa sunacağı havlu, bornoz ve nevresim kreasyonu da bu adada tüketicilerle buluşacak. 5 M Torium içinde bir de cafe bulunuyor.
Migros'un, yaygınlaşan Jet Kasa uygulaması 5M Torium'da kasiyersiz ortamda nakit para da kabul edecek. Toplam 26 kasanın hizmet vereceği Avcılar 5M Torium'da bu kasaların 4'ü jet kasa özelliğine sahip. 
Migros Ticaret AŞ Genel Müdürü Özgür Tort, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Migros Grubunun bugüne kadar mağaza zincirine 308 yeni mağaza ilave ettiğini ve toplam 1892 mağazaya ulaştığını belirterek, bu yıl hipermarket formatında 3 yeni 5M açtıklarını, Türkiye'de 5M sayısının 10'a çıktığını, yıl sonuna kadar bir 5M mağazası daha açmayı planladıklarını bildirdi.
Rehberlerinin yenilikçilik olduğunu ifade eden Tort, Torium Alışveriş Merkezinin ziyaretçilere son derece keyifli ve özel bir alışveriş ortamı yarattığını, Migros'un da bu ortama uygun olarak tasarladığı 5M Torium'u yenilikçiliğini sergilediği bir platform niteliğinde gördüklerini belirtti.
Perakendede müşterinin artık çok daha özgür alanlarda, daha rahat alışveriş yapmayı talep ettiğini, aynı zamanda mağaza içinde deneyim ve eğlenceyi birleştiren unsurlar ve geniş teşhirde uygun fiyatlar bulmak istediklerini ifade eden Tort, Avcılar 5M Torium'da bu yeniliklerin tamamını sergileme ve müşteriye sunma fırsatı bulduklarını bildirdi.
Migros Ticaretin haftada 8 mağaza açma hızının yanı sıra, bu yatırımı, verimli ve etkin kılacak altyapı ve diğer unsurları da titizlikle yerine getirerek fark yarattığını ifade eden Tort, kulaklarının daima müşteride olduğunu vurguladı.
Tort, Migros'un 56 yıldır ilklere imza atmış bir kuruluş olduğunu belirterek, "Özellikle son küresel ekonomik kriz döneminde, hiç yılmadan yatırım atağına geçtik. Bu yatırımları sadece fiziki olarak değil, müşteriye hizmet edecek yeniliklerle de şekillendirdik" ifadesini kullandı.
Bu konularda ilginizi çekebilir