Miles&Smiles, 20'nci yıla özel kampanya başlattı

THY, 20'nci yılında üyelerine mil indirimi kampanyası başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları'nın (THY) özel yolcu programı Miles&Smiles, 20'nci yılında üyelerine mil indirimi kampanyası başlattı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, 2 milyonu aşkın üyesi, 50'den fazla program ortağı ile 20'nci yılını kutlayan Miles&Smiles, yolcularına 15 Aralık 2010 tarihine kadar gerçekleştirecekleri seyahatlerde daha az mille uçma, ödül ve refakatçi biletler ile upgradelerde (sınıf atlatma) yüzde 25 mil indiriminden faydalanma imkanı sundu.

Miles&Smiles üyeleri Avrupa'da Belgrad, Podgorica, Sofya, Tiran, Batum, Budapeşte, Varşova, Prag, Riga, Lvov, Amsterdam, Viyana, Zürih, Basel, Stuttgart, Berlin, Frankfurt, Köln, Hamburg, Hannover, Münih, Nurnberg, Cenevre, Ljubljana, Londra, Stockholm, Manchester, Dublin, Kopenhag, Rostov, Roma, Madrid, Lyon, Venedik, Bologna, Lizbon, Birmingham, Göteborg, Soçi, Orta/Kuzey Afrika'da Accra, Lagos, Khartum, Dakar, Entebbe, Darüsselam, İskenderiye, Yakındoğuda Şam, Tel Aviv, Ortadoğu'da Muscat, Orta Asya'da Bişkek, Karaçi ve Uzakdoğu'da Tokyo şehirlerinde mil indiriminden faydalanabilecek.

Kampanya sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup, TK 8000'li ortak uçuşlarda ve Star Alliance üye havayolları uçuşları için düzenlenecek ödül biletlerde geçerli olmayacak.

Miles&Smiles üyeleri ayrıca AnadoluJet ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarından, program ortağı otellerde yapacakları konaklamalardan, araba kiralama şirketlerinden ve Shop&Miles kredi kartı ile yapacakları harcamalardan mil kazanıp, hesaplarında biriken millerini THY ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarında ödül bilet ve THY uçuşlarında refakatçi bileti ve upgrade olarak değerlendirebilecek.

THY yolcuları, biletlerini "www.thy.com" web sitesinden, "444 0 849" numaralı Çağrı Merkezi'nden veya satış ofislerinden ayırtabilecek. Miles&Smiles programı ve kampanyalar ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere "www.milesandsmiles.com" sayfasından ulaşılabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir