Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesi dudak uçuklatıyor

Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesini 40 milyon lira olarak belirleyen Milli Piyango, bunun tam bilete çıkması halinde tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, yılbaşı çekilişinde 40 milyon liralık büyük ikramiyenin tam bilete çıkması halinde, idare olarak tarihin en büyük ikramiyesini vermiş olacaklarını bildirdi.

Biçer, yaptığı açıklamada, 31 Aralık 2011'de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olarak 40 milyon lira verileceğini söyledi.

Büyük ikramiyenin geçen yıl 35 milyon lira olduğunu hatırlatan Biçer, "Büyük ikramiye insanları cezbedecek miktar olmalı, ama çok da baş döndürecek, kendinden geçirecek kadar büyük olmamalı. Çünkü sonuçta biz insanların bu işi eğlence modunda bırakmasını istiyoruz, çok fazla bağımlılık yapacak bir hale dönüştürmelerini istemiyoruz" diye konuştu.

Biçer, yılbaşı biletlerine yapılan zammın ardından tam biletin 32 liradan 36 liraya, yarım biletin 16 liradan 18 liraya, çeyrek biletin de 8 liradan 9 liraya yükseltildiğini kaydetti.

Büyük ikramiyenin tam bilete çıkması halinde, yılbaşında tarihin en büyük ikramiyesini vermiş olacaklarını anlatan Biçer, bugüne kadar tek kişiye çıkan en büyük ikramiyenin Süper Loto'da verilen 24,9 milyon lira olduğunu kaydetti.

Biçer, yılbaşı özel çekiliş biletlerinin, 29 Kasım akşamında satışa sunulacağını söyledi.

Faizleriyle zengin edecek

40 milyon liralık yılbaşı özel çekilişi, talihlileri faiziyle bile zengin edecek. 40 milyon liranın bankaya yatırılması halinde, aylık getirisi 255 bin lira, günlük getirisi ise 8 bin 500 lira olacak.

Büyük ikramiye ile 245 bin 398 adet çeyrek altın, 404 kilogram has altın, her biri 100'er bin liradan 400 konut alınabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir