Minikler Bardabas ile baharı kutluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Rengarenk çiçeklerin ve sıcak güneşin kendini göstereceğibahar hızla yaklaşıyor. Çocukların sürprizlerle dolu oyun arkadaşı Bardabas damart ayında aktiviteleriyle baharın gelişini kutluyor. Bardabas kutularının buayki konsepti bahçe. Çocuklar, Bardabas’ın mart ayına özel kutusundan çıkanaktivitelerle bitkilerini yetiştiriyor, çiçekler hakkında bilgiler ediniyor,eğlenirken öğreniyorlar.
2-10 yaş arasındaki çocukların gelişiminidestekleyen aktivite kutuları sunan Bardabas, mart ayında bahçe konseptiyleminikleri bekliyor. Bardabas’ın mart ayına özel aktivite kutuları ile çocuklarkendi bitkilerini yetiştiriyor, minyatür bir bahçe çiti tasarlıyor, baharıngelişini kutluyorlar. Mart ayına özel aktivite kutusunda Bardabas’ın bu aykihikayesini anlatan “Bahar Kapıda” kitabının yanı sıra 7 farklı aktivite yeralıyor.
Kutudan çıkan “Evimdeki Bahçe”aktivitesinde çocuğunuz ile birlikte evde kendi bitkinizi yetiştiriyorsunuz.Bardabas, bu aktivite için size geri dönüşümlü saksı, maydanoz ve dereotutohumları gönderiyor. Sabırsız minikler için kutuda hemen yeşillenecek fasulyetaneleri de yer alıyor. “Bahçemin Çiti” aktivitesi ile ise minikler evde kendiçitlerini oluşturuyorlar. Tüm bu sürprizlerin yanı sıra mart ayında Bardabaskutusunda daha birçok aktivite yer alıyor.
Yaş gruplarına göre özel olarakhazırlanan Bardabas kutuları, çocukların eğlenirken yaratıcılıklarınıgeliştirmelerine kendilerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. Bardabas kutuları,uzman psikolog, pedagog ve sanatçılar tarafından hazırlanıyor. Aktiviteler,açıklamaları ve kullanılacak tüm malzemeleriyle kutudan çıkıyor. Bardabaskutularından sipariş vermek için tek yapılması gereken www.bardabas.com’atıklayıp ya da 0 212 265 5797 numaralı telefonu arayıp aboneliği başlatmak.