Mobilyada bahar havası başladı

Türkiye mobilya sektörünün nabzını tutan MOSDER, 2015’in ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Bahar ve yaz aylarında mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Zamanın ruhuna göre değişen moda ve trendler ev dekorasyonuna da yansıyor.

Mobilya trendlerini yakalamak isteyenler de özellikle kombinlenebilen mobilyaları tercih ediyor ve evlerine kendi tarzını yansıtmak istiyor. Markalı mobilya üreticileri de tüketicilerin bu isteğine karşılık vererek mobilya tasarımlarını farklı tarzlara hitap edilecek ve kombinlenecek şekilde sunuyor. Aksesuar seçeneklerini de artıran markalı mobilya üreticileri ev dekorasyonunda moda olanı takip ediyor, tüketicilerin nabzını tutuyor. 

Türkiye mobilya sektörüne yön veren MOSDER yılın ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Baharın yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde mobilyalarda bahar havası esmeye başladı. Doğal renklerin çiçekli desenlerle kombinlendiği, ahşap detayların ön plana çıktığı mobilyalar her zevke ve tarza uygun şekilde evleri dekore edilebilecek. 

Evlerde “Country” tarzı hakim olacak

Huzur veren natürel ve pastel tonlarının çiçek ve ekose desenleriyle detaylandığı, ahşabın en doğal hallerinin kendini gösterdiği, hammaddesi ağırlıkta ömrünü tamamlamış ladin ve köknar ağacı olan mobilyalar Country tarzının yansımalarını oluşturuyor. 2015 İlkbahar-yaz mobilya trendlerinde öne çıkan Country tarzıyla kasaba yaşamının doğallığını evlerinde yaşamak isteyenler, farklı detaylarla modern çizgileri de yakalayabiliyor. Genel olarak renk tonlarıyla ferah ortamlar sunan Country tarzı ahşabın ham kokusuyla da bahar ve yaz aylarında evlere farklı bir esinti sunuyor. Nostaljik olarak bilinen bu stil günümüzde modern country olarak yeniden şekillendiriliyor.