Muhasebeciler Taksim Anıtı’nda buluşacak

Binlerce mali müşavir, Muhasebe Haftası nedeniyle 'Mesleğine ve geleceğine sahip çıkmak, sorunlarını kamuoyuyla paylaşmak için' Taksim'de buluşuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye’de 1990 yılından bugüne kutlanan “Muhasebe Haftası” nedeniyle İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) üyesi binlerce mali müşavir 1 Mart’ta Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda buluşacak.

Mali müşavirler Saat 11.00’de yapılacak kitlesel basın açıklamasıyla “Mesleğine, geleceğine sahip çıkmak, sorunlarını kamuoyuyla paylaşmak” için dövizler ve sloganlarla meydanda yer alacak.
 
Taksim Cumhuriyet Anıtı’ndaki törene İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan ile Oda Kurulları, üyeler ve meslek camiası mensupları katılacak.

Etkinlik takvimi 

İSMMMO hafta boyunca başka birçok etkinliği de hayata geçirecek. Mesleki seminerlerin yanı sıra, 6 Mart Perşembe günü saat 18.00’de İSMMMO’nun Kurtuluş’taki binasında Yahya Arıkan moderatörlüğünde gazeteci yazar  Uğur Dündar’la bir söyleşi  gerçekleştirilecek.

7 Mart Cuma Saat 18.00’de ise İSMMMO binasında yapılacak Dünya Emekçi Kadınlar Günü toplantısına da; gazeteci yazar Nedim Şener, sanatçı Ayla Algan ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi avukat Aydeniz Alisbah Tuskan katılacak.

Muhasebe Haftası etkinlikleri, 8 Mart Cumartesi Nişantaşı Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi’nde saat 18.00’de başlayacak İSMMMO Dostlar Korosu konseriyle sonlanacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir