MÜSİAD sektör kurullarını belirledi

Seçilen kurullar bir yıl süreyle görev yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MÜSİAD), sektör kurulları 2010-2011 performans değerlendirmesi ve 2011-2012 yeni dönem başkanlık seçimleri yapıldı.

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, yapılan seçimler sonucu belirlenen 11 sektör kurulu başkanı, bir yıl boyunca görev yapacak.

MÜSİAD seçim öncesi bir konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, sektör kurullarının yaptığı çalışmalar ve raporlamalardan övgüyle bahsederek, MÜSİAD sektör kurullarının bir çok sektör derneğinden daha fazla çalışır hale geldiğini ve sektör kurullarının adeta bir dernek gibi çalıştığını belirtti.

MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleştirilen seçim sonucunda görevine devam eden ve yeni göreve gelenler şöyle belirlendi:

''Basım Yayın Ambalaj Reklam Sektör Kurulu - Bilal Arıoğlu, Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu – Salim Kaya, Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu – Mustafa Aktaş, Enerji ve Çevre Sektör Kurulu - Mustafa Albayrak, Gıda ve Tarım Sektör Kurulu - Dr. Halim Aydın, Hizmet Sektör Kurulu – Mehmet Ünal, Lojistik Sektör Kurulu - Şerafettin Aras, İnşaat Sektör Kurulu - Mahmut Asmalı, Makine Sektör Kurulu - Mustafa Kılıç, Otomotiv Sektör Kurulu – Salih Sami Atılgan, Tekstil ve Deri Sektör Kurulu – Feysel Ablak.''

Bu konularda ilginizi çekebilir