“MÜSİAD’a güvenimiz tam”

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyesi iş adamlarıyla bir araya geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Ziyarette konuşan Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MÜSİAD’ın yurtiçi ve yurtdışındaki çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “MÜSİAD’a güvenimiz tam” dedi.
MÜSİAD’ın Türkiye’yi yurtdışında çok iyi temsil eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “Hem yurtiçi, hem de yurtdışında hassasiyetle çalışmalar yürüten MÜSİAD’ın toplumsal ve kültürel konularda da aktif rol aldığını görüyoruz. Ben bu anlamda MÜSİAD’ı ve tüm iş adamlarımızı kutluyorum” dedi.

MÜSİAD’ın bugün 11 bini aşan üye profili, 1 milyon 600 bin kişilik istihdamı ile ülke ekonomisine katkı sağladığını söyleyen MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ise, yurtiçinde 86, yurtdışında ise 92 ülkede 222 nokta ile hizmet veren MÜSİAD’ın özellikle yurtdışında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettiğini ifade etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir