'Ne olursa olsun faizi düşürmeliyiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yatırımcıların önünün açılması gerektiğini belirterek, 'Ne olursa olsun faiz oranlarını düşürmemiz lazım' ifadelerini kullandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası tarafından Flamingo Düğün Sarayı'nda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, "15 Temmuz ihaneti sonrası ülkemizde, özellikle de ekonomimizde sahnelenmeye çalışılan oyunun eminim sizler de çok iyi farkındasınız." ifadelerini kullanarak, "1 dolarla satın aldıkları, 40 sene boyunca beyinlerini yıkadıkları eli kanlı canilerle gerçekleştiremedikleri darbeyi faiz, borsa ve döviz hareketleri üzerinden başarmaya çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

''Ne olursa olsun faiz oranlarını düşürmemiz lazım. Faiz düşsün ki yatırım yapılabilsin. Yatırımcının önünü açmak gerekiyor. 

Faizde 4.6'ya kadar düşmüştük, hemen Gezi olaylarını patlattılar. Bu milleti tanısalar bu milletin her türlü ihanete hazırlıklı olduğunu bilirlerdi.

Döviz yerine TL kullanma çağrımıza kulak verenleri gördükçe bu ülkenin parlak geleceğine olan inancımız daha da artıyor.

15 Temmuz ihanetinin başarısız olması, milletimizin göğsünü bombalara siper etmesiyle oldu.

Su uyur FETÖ uyumaz. Helali haram sayacak kadr akidesi bozuk bir yapı olduğunu unutmamalıyız. Örgütün deşifre olmamış militanlarının yaptığı algı operasyonlarına karşı uyanık olunmalı."

Bu konularda ilginizi çekebilir