New York'ta 'Super Bowl' heyecanı

Pazar günü sahibini bulacak 'Super Bowl' kupası, Times Meydanı'nda sergilenmeye başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NEW YORK  - ABD'de bu hafta oynanacak final maçının ardından sahibini bulacak ''Super Bowl (Amerikan Futbolu)" kupası, Times Meydanı'nda sergilenmeye başladı. 

ABD'nin New Jersey eyaletindeki MetLife stadında bu hafta sonu Seattle Seahawks ile Denver Broncos takımları arasında oynanacak Super Bowl final maçının heyecanı, tüm ülkeyi sardı. Karşılaşmayı izlemek için binlerce ABD'li, New York ve New Jersey'e akın ederken, Times Meydanı'nda oluşturulan Super Bowl Bulvarı'nda da renkli gösteriler yapılmaya başladı. 

2 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşmanın ardından sahibini bulacak ''Super Bowl" kupası, meydanda kurulan özel bir platformda sergilenmeye başladı. Kupayla fotoğraf çektirmek isteyen sporseverler, meydanda uzun kuyruklar oluşturdu. 

Öte yandan Times Meydanı'na gelen sporseverlerin eğlenceli anlar yaşaması için çeşitli aktiviteler düzenleyen Ulusal Futbol Federasyonu, meydana mini bir futbol sahası kurdu. Burada da uzun kuyruklar oluşturan sporseverler, Amerikan futbolunda ''kicker'' adı verilen penaltı atışını yapma fırsatı buldu. 

Broadway Caddesi'ne kurulan dev kaydıraktan kayan sporseverler, sokaklara yerleştirilen fotbolcu maketleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Super Bowl final maçı, yerel saatle 18.30'da başlayacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir