Nişantaşı'nda yaylım ateşi: 2 ölü, 1 yaralı!

Dün akşam Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde suç örgütü lideri Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ve Ferdi Topal, bir otomobilden kalaşnikof marka otomotik silahlarla açılan yaylım ateşi sonucu öldü. Olayda Enver Aydın da ağır yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şişli Nişantaşı'nda silahlı saldırıya uğrayan iki kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. 

İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Nişantaşı, geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı 'eğlence mekanına silahlı saldırı' ile gündeme gelmişti. Nişantaşı dün gece de benzer bir saldırının adresi oldu.

Dün gece Vali Konağı Caddesi'nde kaldırımda yürüyen suç örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin, yakın adamı Ferdi Topal ve Enver Aydın uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Şahin ve Topal'ın öldüğü olaydan Aydın ise ağır yaralı olarak kurtuldu.

Valikonağı Caddesi trafiğe kapatıldı

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, Valikonağı Caddesi üzerindeki evden yaya olarak çıktıktan 20 metre sonra, yoldan geçen bir otomobilin içinden kalaşnikof marka otomotik silahlarla yaylım ateşi açıldı. Saldırıda yaralanan Şahin ile Topal yakındaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayda ağır yaralanan Enver Aydın adlı kişi de tedavi altına alındı. Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Valikonağı Caddesi de trafiğe kapatıldı. Caddeyi trafiğe kapatan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Cenazesi 2 özel uçakla Samsun'a götürülecek

 Vedat Şahin'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öğleden sonra Adli Tıp'tan alınacak Şahin'in cenazesi iki özel uçakla Samsun'un Bafra İlçesi'ne götürülecek.

 


 

Bu konularda ilginizi çekebilir