Öğrenci yurduna molotoflu saldırı

Cizre'de öğrenci yurduna yapılan molotofkokteylli saldırıda 3 öğrenci yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CİZRE - Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün akşam öğrenci yurduna yapılan molotofkokteylli saldırıda 3 öğrenci yaralandı.

Cizre'nin İdil Caddesi'nde izinsiz gösteri yapan bir grubun, dün akşam Özel Ufuk Erkek Öğrenci Yurdu'na yaptığı ve 3 öğrencinin yaralanmasına neden olan molotofkokteylli ve taşlı saldırı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Görüntülerde, yurdun giriş kapısında ders çalışan ancak arkadaşlarının kaçıştığını gören bir öğrenci, dışarıda neler olup bittiğini öğrenmek için okulun kapısına çıkıyor. Ancak öğrencinin kapıya çıkmasıyla göstericiler molotofkokteyli ve taşla saldırmaya başlıyor. Molotofkokteyli isabet eden öğrenci, alevler içinde kalarak diğer arkadaşlarıyla birlikte can havliyle yurt binasına sığınıyor.

İçerideki öğrencilerin yurdun güvenli alanlarına kaçışması, dışarıdaki göstericilerin ise yurda molotofkokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırı anı kamera kayıtlarında yer alıyor.

İdil Caddesi'nde izinsiz gösteri yapan bir grup, dün akşam Özel Ufuk Erkek Öğrenci Yurdu'na molotofkokteylli ve taşlı saldırıda bulunmuş, saldırı esnasında yurtta bulunan 3 öğrenci, atılan molotofkokteyliyle yaralanmıştı. Vücutlarında yanıklar oluşan öğrenciler, çevredeki vatandaşlar tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Yolu trafiğe kapatmaya çalışan gruba, polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etmişti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir