Okan Adventure Camp'ten "Yaza Merhaba" pikniği

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
İSTANBUL - Ülkemizde giderek yaygınlaşan yaz kampları arasında farklı altyapı özellikleri ve konseptiyle öne çıkan Okan Adventure Camp, 12 Mayıs 2013 Pazar günü Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde düzenlediği Yaza Merhaba pikniği ile veliler ve çocuklara eğlence dolu anlar yaşattı.  Aynı zamanda Anneler Günü'nün de kutlandığı etkinlikte konuşan Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, "Bu yıl çocuklarımıza macera ve eğlence dolu bir kamp deneyimi yaşatmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Türkiye'nin en modern üniversite kampüsünde sadece İngilizce'nin konuşulacağı Okan Adventure Camp, çocuklarımıza unutamayacakları bir yaz tatili vaat ediyor. Amerikan Kampı formatını Türkiye'ye getiren ilk kurum olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.
 
Tuzla'da 160 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en modern kampüslerinden birisine ev sahipliği yapan Okan Üniversitesi ve Okan Koleji, 4-15 yaş arasındaki çocukların kendi yaş grupları içinde katılabileceği Okan Adventure Camp ile yaz tatilini eğlence ve maceraya dönüştürmeyi hedefliyor. Haziran ayında kapılarını açacak olan Okan Adventure Camp, hepsi alanlarında uzman yerli ve yabancı koçlarla sadece İngilizce'nin konuşulduğu bir yaz kampı olarak tasarlandı. Böylece çocuklar bir yandan yabancı dil bilgilerini pekiştirirken bir yandan da farklı aktivitelerle sosyal gelişimlerine katkı sağlayacaklar. 6 fakülte, 2 yüksekokul, 2 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsüyle 12 bin öğrencinin kaliteli eğitimle buluştuğu Okan Üniversitesi'nin doğayla bütünleşik Tuzla Kampüsü'nde yer alan kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, squash salonları, açık alandaki tenis, golf, basketbol, futbol ve voleybol sahaları kamp süresi boyunca kampçıların hem spor yapmasına hem de eğlenceli anlar yaşamasına imkan sağlayacak.
17 Haziran'da başlayacak kamp öncesinde Okan Üniversitesi'nde düzenlenen Yaza Merhaba pikniğine katılan yaklaşık 300 kişiye seslenen Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, "Golf"ten "Orienteering"e "Yaratıcı Drama"dan "Kamp Ateşi"ne kadar 30'a yakın farklı aktivitenin yer alacağı Okan Adventure Camp'ta yatılı ve gündüzlü opsiyonlar yer alıyor. Artık çocuklarınızı yurtdışındaki kamplara göndermenize gerek yok. Bu yıl 2'ncisini gerçekleştirdiğimiz Okan Adventure Camp kalitesiyle fark yaratıyor" dedi. 
 
Survivor da var yoga da!
Murat Didin Basketball Academy'nin de tecrübesiyle güç kattığı kampta golf, yüzme, orienteering, beyzbol, basketbol, tenis, futbol, jimnastik, Amerikan futbolu, yoga, macera oyunları, duvar tırmanışı ve survivor tekniklerinin de aralarında yer aldığı pek çok farklı spor branşının öğretileceğini belirten Kampın Koordinatörü Pınar Erenler ise, "Drama, resim, müzik, origami, İngilizce hikaye okuma-anlatma gibi kültür ve sanat aktivitelerin de yer alacağı kampta, kukla atölyesi, kamp ateşi, çadır kampı ve kovboy gecesinin bulunduğu macera dolu etkinliklerin de yapılacağını söyledi. Kampçıların, 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemleri ile korunan kampüsteki modern yurt binalarında konaklayabileceklerini belirten Erenler, konuşmasının ardından kampın yabancı ve Türk koçlarını tanıttı.
 
Türkiye'deki ilk psikolog destekli kamp
Okan Adventure Camp, Türkiye'deki yaz kampları arasında bir ilki gerçekleştirerek psikolog desteği sağlıyor. Böylece çocuklar kamp süresi boyunca hiç farkında olmadan gözlemlenecekler. Okan Adventure Camp'a çocuklarını kaydettirmek isteyen veliler, 17 Haziran ile 26 Temmuz 2013 tarihleri arasındaki iki haftalık dönemler ya da bir tam dönemlik kamp seçeneklerini tercih edebilecekler.