Onur Air, tatil bölgesine direkt uçacak

Diyarbakır, Malatya, Samsun ve Trabzon'dan İzmir, Antalya ve Bodrum'a 21 Haziran'da doğrudan seferler başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Onur Air, Diyarbakır, Malatya, Samsun ve Trabzon'dan İzmir, Antalya ve Bodrum'a 21 Hazirandan itibaren doğrudan seferlere başlayacak.

Onur Air'den yapılan açıklamaya göre, 2010 yılında filosuna üç adet Airbus ekleyerek uçak sayısını 27'ye yükselten Onur Air, yaz boyunca yapacağı çapraz seferlerle Türkiye'nin kuzeydoğusuyla güneybatısını birbirine bağlayacak.

İç hatlarda İstanbul çıkışlı ve varışlı 12 noktaya sefer düzenleyen Onur Air, 21 Hazirandan itibaren çapraz uçuşlara başlayacak. Buna göre Onur Air, Trabzon, Diyarbakır, Malatya ve Samsun'dan Antalya, Bodrum ve İzmir gibi tatil yörelerine doğrudan seferler düzenleyecek.

Bu kapsamda Onur Air, pazartesi ve cuma günleri Trabzon-Antalya, perşembe ve pazar günleri Trabzon-Bodrum, pazartesi ve cuma günleri Trabzon-İzmir, salı, perşembe ve pazar günleri Diyarbakır-Antalya, salı, perşembe ve pazar günleri Diyarbakır-İzmir, cuma ve pazar günleri Malatya-Antalya, pazartesi ve cuma günleri Samsun-Antalya uçuşları gerçekleştirecek.

Çapraz uçuşlarla ilgili rezervasyon ve bilet satış işlemleri "www.onurair.com.tr" internet adresinden, 0212 444 66 87 numaralı çağrı merkezinden veya Onur Air yetkili acentelerinden yapılabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir