Oracle'dan Avea'ya ödül

Avea, "2010 Oracle Arayazılım Birleştirme İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Oracle tarafından düzenlenen "Oracle İnovasyon Ödülleri"nde, Data Entegrasyonu Kategorisi'nde "2010 Oracle Arayazılım Birleştirme İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü.

Avea açıklamasında, kuruluşun, Oracle İnovasyon Ödülleri kapsamında, Data Entegrasyonu Kategorisi'nde 2010 Oracle Arayazılım Birleştirme İnovasyon Ödülü (Oracle Fusion Middleware Innovation Awards 2010);nün sahibi olduğu belirtilerek, Oracle'ın en çok yatırım yaptığı orta katman ürünlerini kendi iş çözümleri içinde en entegre şekilde kullanan ve bu kullanım sırasında iş ihtiyaçları doğrultusunda en inovatif çözümü geliştiren firmalara verdiği Oracle İnovasyon Ödüllerinin, her yıl dünyanın birçok ülkesinden yüzlerce başvuru aldığı kaydedildi.

Avea'nın inovasyon konusundaki gücüyle hak kazandığı ödül konusundaki görüşlerini paylaşan Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Avea bir iletişim şirketi olmasının ötesinde bir teknoloji şirketi. Bilgi teknolojilerine ve Ar-Ge'ye Türkiye'de en fazla yatırım yapan operatör olarak kaliteli hizmetin alt yapı yatırımlarından geçtiğini bilen bir şirketiz. Bu kapsamda Avea olarak, böylesine prestijli bir ödülün sahibi olduğumuz için öncelikle gurur duyuyoruz.

Avea, Türkiye'de Oracle ürünlerini en entegre ve inovatif çözümlerde kullanan bir marka... Bu nedenle ödüle başvururken bu ödülü kazanacağımıza olan inancımız tamdı. Müşterilerimize değer yaratan çözümlerimiz ile sadece Türkiye;de değil, dünya çapındaki markalar arasından öne çıktık ve ödüle sahip olarak bu alandaki liderliğimizi bir kez daha kanıtladık. Bu ödül önceliklerimiz arasında ilk sıralarda yer alan inovatif çözümler geliştirme vizyonumuz için itici bir güç olacak. Sahip olduğumuz yenilikçilik anlayışı ile sadece Türkiye'de değil dünyada da bir ilk olan NFC projesi gibi ilklere imza atmaya devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir