OSTİM: Üretmeye ve ihracata devam edeceğiz

OSTİM: Gerek ekonomik, gerekse siyasi alanda yakalanan ivmenin devamı için; üreteceğiz, ihracatımızı artırmaya devam edeceğiz. Her biri Türk girişimcisi, mühendisi ve işçisinin alın teriyle yoğrulan fabrikalarımızın çarklarını döndüreceğiz.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeşim ARDIÇ
ANKARA - Son günlerde finans piyasalarında görülen dalgalanmalara reel sektörden tepki yağıyor.

Ankara sanayisinin öncü sanayi bölgelerinden OSTİM’den yapılan açıklamada, Türkiye üzerinde oynanan oyunların son perdesinde yaşananların, emperyalizmin amaçları uğruna neler yapabileceğini bir kez daha gösterdiği bildirildi.

Son yıllarda milli sanayi yolunda atılan adımların herkes için umut olduğuna değinilen açıklamada, "Savunma sanayiinden enerjiye, raylı sistemlerden haberleşme teknolojilerine kadar ve bunlara ek birçok alanda kendi alın ve akıl terimizi akıtarak ortaya çıkarılan çalışmalar, Türkiye’nin geleceğinin işaret fişekleridir." denildi.

Ülkelerin gücünün üretimde olduğunun belirtildiği açıklamada, "Gerek ekonomik, gerekse siyasi alanda yakalanan ivmenin devamı için; üreteceğiz, ihracatımızı artırmaya devam edeceğiz. Her biri Türk girişimcisi, mühendisi ve işçisinin alın teriyle yoğrulan fabrikalarımızın çarklarını döndüreceğiz." görüşlerine yer verildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir