OYAK, Erdemir'in hisselerini satmadı

Erdemir, Oyak hisselerinin tamamı kendisine ait olan Ataer Holding'in vasıtasıyla 2006'da devraldığı Erdemir hisselerinden bugüne kadar hiçbir satış yapmadığını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş., Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK), hisselerinin, tamamı kendisine ait olan Ataer Holding vasıtasıyla 2006 yılında devraldığı, ERDEMİR hisselerinden bugüne kadar hiçbir satış yapmadığını bildirdi.

ERDEMİR'in, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, son günlerde çeşitli medya organlarında yer alan OYAK'ın ERDEMİR hisselerini sattığına ilişkin haberler konusunda şunlar kaydedildi:

"OYAK, hisselerinin tamamı kendisine ait olan ATAER Holding A.Ş. vasıtasıyla 2006 yılında devraldığı ERDEMİR hisselerinden bugüne kadar hiçbir satış yapmamıştır. Ayrıca, hisselerin satışına yönelik herhangi bir niyet, görüşme, anlaşma, bu yönde atılmış herhangi bir adım ya da alınmış bir yönetim kurulu kararı bulunmamaktadır. Bu konuda medyada çıkan haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir