Özel Bankacılık Oscarı, Akbank'ın

Euromoney, Akbank'ı "Türkiye'nin en iyi özel bankacılık kuruluşu" seçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Euromoney, Akbank Private Banking'i dördüncü kez, "Türkiye'nin en iyi özel bankacılık kuruluşu" seçti.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, dünyanın önemli finans dergilerinden Euromoney tarafından her sene verilen ve özel bankacılık sektörünün en üst düzey ödülü olarak kabul edilen "Best Private Banking Awards/En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu Ödülleri" sahiplerini buldu.

"Özel Bankacılık liginin Oscarı" olarak da tanımlanan ödülü, Türkiye adına, "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu" seçilen Akbank Private Banking kazandı.

Ödülün Akbank Private Banking'e verilmesinde toplam yönetilen varlık büyüklüğü, söz konusu varlıklardaki artış, karlılık, müşterisinin yatımları için sunduğu geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile kalitesinin etkili olduğu belirtildi. 

Akbank Private Banking, "Super Affluent/Varlık Seviyesi Yüksek", "Relationship Management/Müşteri İlişkileri Yönetimi", "Lending Solutions/Kredi Çözümleri", "Real Estate/Gayrimenkul Danışmanlığı" ve "Inherited Wealth & Business/Varlık Yönetimi" kategorilerinde de "Türkiye'nin En İyisi" olarak gösterildi.

Türkiye'nin 6 yıldır değerlendirmeye alındığı bu kategoride ödülü dördüncü kez kazanan Akbank Private Banking ayrıca ulaşılması güç bir başarıya imza attı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir