Pazarın potansiyeline inancımız tamdır

Başbakan Erdoğan'la görüşen Vodafone CEO'su Colao "Görüşlerimizin Başbakan tarafından teyit edilmiş olmasını memnuniyetle karşıladık" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Vodafone Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sir John Bond ve Üst Yöneticisi (CEO) Vittorio Colao'yu kabul etti.

Çırağan Otel'deki kabulde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da yeraldı. 

Başbakan Erdoğan, kabulün ardından Global Ekonomi Sempozyumu'nun gala yemeğine katılacak.

Vodafone Group Üst Yöneticisi Vittorio Colao, Türkiye'nin potansiyeline inançlarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından da teyit edilmiş olmasının, Vodafone Grubu tarafından memnuniyetle karşılandığını bildirdi.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Sir John Bond ve Üst Yöneticisi Vittorio Colao'nun, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çırağan Otelinde kabul edildiği anımsatıldı.

Üst yönetici Colao, açıklamada görüşmeyle ilgili şunları kaydetti:

"Dinamik ve hızla büyüyen ekonomisi ve gelişmiş telekomünikasyon sektörü ile Türkiye, Vodafone'un küresel büyüme stratejileri içinde önemli bir yere sahiptir. Vodafone Türkiye operasyonel başarılarla dolu bir 18 ayı geride bırakarak, etkileyici bir büyüme performansı ortaya koymuştur. Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketi konumuna gelen Vodafone Türkiye'deki yetenekli çalışanlarımıza ve başarılı yönetim ekibimize güveniyoruz. Türkiye'de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu ülkeye ve buradaki pazarın potansiyeline inancımız tamdır. Bu görüşlerimizin Sayın Başbakan tarafından teyit edilmiş olması Vodafone Grubu tarafından memnuniyetle karşılanmıştır."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir