Pegasus 'Sude Naz'ı da filosuna kattı

Havayolu şirketi, Boeing 737-800 yeni nesil uçağının onuncusunu teslim aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Pegasus Havayolları, sipariş ettiği 40 adet Boeing 737-800 yeni nesil uçağının onuncusunu teslim aldı. Yeni alınan uçaklara Pegasus personelinin en son doğan çocuğunun ismini verme geleneği de devam ediyor. Uçağa, Pegasus Destek Hizmetleri'den Orhan Bozkurt'un kızı Sude Naz'ın adı verildi.

Dış hatlarda 2009 yılında yüzde 67 büyüdüklerini belirten Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, "İç hatlarda 18, dış hatlarda ise Haziran ayı içinde başlayacağımız Stockholm ve Temmuz ayında başlayacağımız Roma-Milano seferlerimizle toplam 22  noktaya uçuş gerçekleştiriyor olacağız. 2010 yılında filomuza katılan uçaklarla Türkiye'nin en genç Boeing 737-800 filosuna sahip olacağız" şeklinde konuştu.

737'lerin servis performansı, ekonomikliği ve Boeing'in kalite destek takımından çok memnun olduklarını belirten Haybat, şöyle devam etti: "Pegasus Ailesi olarak Boeing'den sipariş ettiğimiz uçaklardan onuncusunun teslim almanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni teslim alacağımız uçaklarla, Türkiye'nin en genç ve en modern filosuna sahip olacağız" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir