Pegasus, Paris uçuşlarına başlıyor

Uçuşlar cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Pegasus Havayolları, 12 Mart'tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Paris seferlerine başlayacak.
Pegasus Havayollarından yapılan yazılı açıklamaya göre, kuruluşunun 20. yılını 19. yurt dışı uçuşuyla kutlayan Pegasus Havayolları, İstanbul'dan Paris'e 49.99 ve Paris'ten İstanbul'a 79.99 eurodan başlayan fiyatlarla seferlerini gerçekleştirecek.
Biletleri 1 Şubat 2010 tarihinde satışa açılan Paris seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen'den Paris Orly Havaalanına saat 10.35'te, Paris'ten Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise saat 14.00'de yapılacak.
Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Paris seferlerinin başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada, Paris'i yurt dışı uçuş noktalarına katmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "2008'de 4.4 milyon olan yolcu sayımızı 2009 yılında 5.9 milyona çıkardık. Böylece yolcu sayımızda yüzde 44'lük, iç hatlarda ise yüzde 36'lık bir artış sağladık. Dış hatlarda ise 2009 yılında yüzde 67 büyüdük. 2010 yılında filomuza katılacak sekiz adet uçakla, Türkiye'nin en geç Boeing 737-800 filosuna sahip olacağız" dedi.
Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat ise "Paris dışında başka şehirlere de uçabilmek için girişimlerimiz devam ediyor. Bu konu ile ilgili olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile iletişim halindeyiz. Ticari ilişkilerin yanı sıra sosyo-kültürel ilişkilerin gelişimine de önemli katkıda bulunacağımızı düşündüğümüz yurt dışı seferlerimize önümüzdeki günlerde yenilerini ekleyeceğiz" görüşünü dile getirdi. 
Paris'e gitmek isteyen Pegasus yolcuları, Adana, İzmir, Kayseri, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Kıbrıs, Ankara, Gaziantep, Konya ve Samsun'dan İstanbul bağlantılı olarak uçuşlarını gerçekleştirebilecek.
Paris'ten İstanbul bağlantılı olarak Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Kıbrıs, Ankara, Gaziantep, Konya, Samsun ve Trabzon'a gidilebilecek. 
Bu konularda ilginizi çekebilir