Pegasus'a "Kapı Güvenliği Onaması" ödülü

UKBA, Tükiye çıkışlı İngiltere uçuşlarındaki hassasiyetinden dolayı Pegasusu ödüllendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Pegasus Havayolları, Türkiye çıkışlı tüm İngiltere uçuşlarında gösterdiği hassasiyet nedeniyle İngiltere Sınır Ajansı (UKBA) tarafından ''Kapı Güvenliği Onaması (AGC)'' ile ödüllendirildi.

Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamaya göre, UKBA tarafından yolcu ve seyahat dokümanları konusunda yüksek hassasiyet gösteren havayolu şirketlerine verilen AGC ödülü için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir tören düzenlendi.

İngiltere Başkonsolosu Jessica Hand, İngiltere Göçmen Bürosu Müdürü Tony Pownall-Jones, UKBA yetkilileri Alison Wood ile Robin Humphris'in katılımı ile gerçekleştirilen törende, AGC ödülü, Pegasus Havayolları Güvenlik Müdürü Tayfun Bora'ya verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İngiltere Başkonsolosu Jessica Hand, AGC'nin İngiltere için büyük önem taşıyan bir akreditasyon olduğunu ve bu ödülün Pegasus Havayolları'na verilmesinden büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Tayfun Bora da sağlanan başarının tüm havaalanı yetkililerinin ortak çalışmasının ürünü olduğunu ifade etti.

Güvenlik konusunun kendileri için birincil öncelik verilen konu olduğunu belirten Bora, uyguladıkları güvenlik işlemlerinin öngörülen standartları karşılamasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir