Petrol dolum tesisinde patlama

Antalya'da meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Antalya'da petrol dolum tesislerinde meydana gelen patlama sonucu ilk belirlemelere göre iki kişi öldü.

Antalya Vali Vekili Mehmet Seyman, Büyük Liman'da bulunan petrol dolum tesislerindeki 23 nolu tankta gaz sıkışması sonucu bir patlama meydana geldiğini belirterek, bu sırada çalışma yapan iki işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Kimlikleri tespit edildi

Petrol Ofisi dolum tesislerinde bir tankta meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belirlendi.

Petrol Ofisi Antalya Terminal Müdürlüğünde meydana gelen patlamanın ardından Antalya Vali Vekili Mehmet Seyman olay yerinde incelemelerde bulundu. Seyman, patlamada hayatını kaybeden kişilerin 46 yaşındaki Yılmaz Dal ile 40 yaşındaki Hasan Yiğit olduğu belirtti.

Patlamanın anında iki işçinin tank kapağı üzerinde bulunduğunu kaydeden Seyman, bu işçilerin hayatlarını kaybettiğini söyledi. Seyman, Petrol Ofisi yetkililerinin çalışma öncesinde bölgede iş güvenliğini sağladıklarını açıkladıklarını belirterek, "Bir ihmal var mı bilmiyoruz" diye konuştu. Olayda sabotaj ihtimali görünmüyor diyen Seyman, "Ancak yine de Cumhuriyet Savcılığı olay yerinde çalışmasını yürütüyor" karşılığını verdi.

Diğer yandan, patlama haberini duyarak bölgeye gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Hayatını kaybeden kişilerin yakınları için dolum tesislerine ambulanslar çağrıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir