Peugeot RCZ, eylülde Türkiye'ye gelecek

Araç, 2 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Peugeot RCZ, eylül ayı itibarıyla Türkiye pazarına Euro 5 standartlarına sahip olan 2 farklı motor seçeneği ile sunulacak.

Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, Peugeot RCZ 2 2 Sportif Coupe'nin farklılaşma arayışında olan bir müşteri kitlesine yönelik "sıra dışı özel bir araç" olarak tasarlandığı, RCZ isminin aracın Peugeot ürün gamındaki "tek ve benzersiz" konumunu simgelediği, RCZ'in ortasında sıfır ya da çift sıfır kullanılmayan ilk Peugeot binek modeli olduğu bildirildi.

Açıklamada, Peugeot RCZ'in eylül ayı itibarıyla Türkiye pazarına Euro 5 standartlarına sahip olan 2 farklı motor seçeneği ile sunulacağı, manuel ve otomatik vites seçenekleri bulunan 1.6 THP motor, 156 hp güç ve 240 Nm tork ürettiği belirtildi.

Beyaz ve siyah olmak üzere 2 renk seçeneğine sahip olan Peugeot RCZ Yearling 1.6 THP 156 hp manuel modelinin 69 bin 700 lira anahtar teslim fiyatıyla sunulurken, 6 ileri otomatik vites kutusu ile donatılan versiyonun fiyatının ise 72 bin 700 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Peugeot RCZ'in diğer motor seçeneği, 6 ileri manuel vites kutusu ile sunulan 200 hp gücündeki 1.6 THP motor, 275 Nm tork ürettiği, sadece siyah rengiyle pazarda yerini alacak olan RCZ Yearling 1.6 THP 200 hp versiyonunun anahtar teslim fiyatının da 78 bin 250 lira olacağı bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir