Playstore'un zirvesinde futbol var

1.000'den fazla oyun seçeneği sunan Playstore'un geçtiğimiz ay en çok satılan oyunu "Football Manager 2014" oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - TTNET'in dijital oyun platformu Playstore'dan kasım ayında da en çok satın alınan oyun "Football Manager 2014" oldu. 

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre,1.000'den fazla oyun seçeneği sunan Playstore, her ay paylaştığı "en çok satılan oyunlar" listesiyle oyunseverlerin tercihlerini ortaya koyuyor.  

Playstore'da kasım ayının en çok satılan oyunlar listesine geçen aya göre yeni oyunlar dahil olsa da zirvedeki isim değişmedi. Serinin önceki oyunlarına göre birçok yenilikle birlikte gelen "Football Manager 2014", ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da en çok satın alınan oyun oldu. 

Listenin ikinci sırasında oyun ve gerçeklik arasındaki çizgiyi kaldıran "Battlefield 4" yer alırken, Call of Duty serisinin yeni oyunu "Call of Duty: Ghost" ise üçüncü oldu. 

Gerçekçi ve eğlenceli bir açık dünya sunmasının yanında korsanlık konsepti ile fark yaratan "Assassin's Creed 4: Black Flag", kasım ayında Playstore'dan en çok satın alınan dördüncü oyun oldu. Yenilenmiş özellikleriyle en üst seviye futbol deneyimi sunan "FIFA 14" ise listenin beşinci sırasında yer aldı. 

Sokak yarışı rekabetinde oyunseverlere hızı gerçekçi bir şekilde hissettiren "Need For Speed Rivals", Battlefield 4 heyecanına birçok avantaj ekleyen "Battlefield 4 Premium Service", Batman: Arkham serisinin yeni oyunu "Batman: Arkham Origins", Naruto'nun dövüş oyunu serisinin son oyunu "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3-Full Burst" ve Total War serisinin son macerası "Total War: Rome II", kasım ayının en çok satılan diğer oyunları oldu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir