"AKP'nin tablosu utanç verici"

MHP lideri Bahçeli, AK Parti'nin milletten aldığı desteği barış, kardeşlik, kalkınma tesisi için kullanmadığını ileri sürdü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin milletten aldığı desteği barış, kardeşlik, huzur, kalkınma ve refahın tesisi için kullanmadığını ileri sürerek, "AKP iktidarının, Türkiye'yi sekiz yılın sonunda içine soktuğu tablo her yönüyle utanç ve endişe vericidir" dedi.

Bahçeli, partisince Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği Toplantısı"nda yaptığı konuşmada ülkücü camiaya gönül verenlere yoğun katılımları için teşekkür etti.

"Bozkurt'un bir kez daha başını kaldırdığını ve üç hilalin iktidara talip olduğunu haykırdığını" ifade eden Bahçeli, buradan çıkan gür sesin Türk milletinin özlemlerine tercüman olduğunu bildirdi. Bahçeli, "Hep birlikte 'Ne Mutlu Türküm' diyeceğiz. 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' nidalarıyla cihana sesleneceğiz. Türk milleti birdir, devleti tektir, dili Türkçedir, başkenti Ankara'dır kabul ve inancıyla durmaksızın tam yol ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Ülkücülerin yılmadığını, yorulmadığını ve yenilmediğini söyleyen Bahçeli, bunun aksini düşünenlerden salondaki coşkulu topluluğu görmelerini istedi. Milletin ve devletin bekası için güç birliği yapma zamanının geldiğini ifade eden Bahçeli, yalanla gerçeğin iç içe geçtiği, iyi ile kötünün birbirine karıştığı uğursuz bir dönemden geçildiğini savundu.

"Ülkücü hareket" için mücadele ederken hayatlarını kaybedenlerin isimlerini sayan Bahçeli, "Tüm şehitlerimiz Türkiye'nin kutlu tarihine kurt bakışları ile geçtiler. Şimdi hepsi vatan topraklarına emanet. Mekanları cennet, ruhları şad olsun" dedi.

"CHP, AK Parti'nin yanında yer aldı"

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğundan bugüne kadar hiç bu kadar karanlık ve tehlikelerle dolu bir dönemden geçmediğini iddia eden Bahçeli, "Geleceğimizi imha etmeye kararlı olan odaklar AKP ile aynı tarafta buluşmuşlardır" diye konuştu.

"AKP iktidarının, Türkiye'yi sekiz yılın sonunda içine soktuğu tablo her yönüyle utanç ve endişe vericidir" diyen Bahçeli, AK Parti'nin  milletten aldığı desteği barış, kardeşlik, huzur, kalkınma ve refahın tesisi için kullanmadığını, toplumun tüm kesimlerinin büyük sıkıntı içinde olduğunu öne sürdü.

"Her tarafı saran çürümüşlük, çöküntü, çözülme ve çöküş hali, Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığında zincirlerinden boşanmıştır" diyen Bahçeli, "Başbakan Erdoğan ve yol arkadaşları, yolsuzluk ve hırsızlık yapanların hamiliğini ve bölücülerin kılavuzluğunu yapmaktan asla utanmamışlardır" diye konuştu.

Bahçeli, AK Parti'nin yanlış politikalarına son zamanlarda anamuhalefet partisi CHP'nin katılıp AK Parti'nin yanında yer ve pozisyon aldığını da öne sürdü.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir