"Alo Mobil Diş Hekimi Servisi"

Günaydın, polikliniğe gelemeyecek durumdaki hastalar için haftanın 7 günü 24 saat hizmet verecek "Alo Mobil Diş Hekimi" servisi kurduklarını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Yurt dışında gittiği diş kliniğinde 'yetersiz ve pahalı hizmet aldığı gerekçesiyle' Günaydın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günaydın, İstanbul'da "mobil" diş kliniği kurdu.

Günaydın, sektördeki önemli eksikliklerden birinin, polikliniğe gelemeyecek durumdaki hastalara verilen hizmet olduğunu söyledi. Bunun için 'Alo Mobil Diş Hekimi Servisi'ni hayata geçirdiklerini bildiren Günaydın, servisin, haftanın 7 günü 24 saat hizmet vereceğini belirtti.

İş seyahati için gittiği Almanya'da çektiği diş ağrısının hayatını değiştirdiğini ifade eden Günaydın, sabaha kadar süren diş ağrısından sonra diş hekimine gittiğinde verilen hizmetin Türkiye'deki hizmetten 3 kat daha pahalı ve hizmet kalitesinin de düşük olduğunu savundu.

Almanya'da yaşayan Türklerle yaptığı sohbetlerde, hastaların bazılarının bireysel, bazılarının da aracılar tarafından Türkiye'ye geldiğini fark ettiğini belirten Günaydın, hastaların, tedavilerinden sonra ülkelerine döndüklerinde çıkan sorun karşısında muhatap bulamadıklarını bunun da Türkiye'nin imajını olumsuz etkilediğini kaydetti.

Günaydın, konuya ilişkin yaptığı araştırmada sağlık turizminin kurumsal kimlik çatısı altında organize bir şekilde yapılması ve yurt dışındaki diş hekimleriyle iş birliğine gidilmesi gerektiği sonucuna vardığını söyledi.

Özellikle Fransa, Hollanda, Belçika, Almanya ve İngiltere'deki hastaların diş tedavisinde Türkiye'yi tercih ettiğini anlatan Günaydın, "Ayrıca, Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri ile Irak'taki hastalar da diş tedavisinde Türkiye'yi tercih etmektedir" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir