"Bakanların ne kadar rüşvet aldığını açıkla"

MHP Grup Başkanvekili Vural, "Başbakan rüşvet ve yolsuzluğa batmış bakanların ne kadar rüşvet aldığını açıklasın. İmar yolsuzluğu için kimleri aramış, açıklasın" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA  - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Başbakan rüşvet ve yolsuzluğa batmış bakanların ne kadar rüşvet aldığını açıklasın. İmar yolsuzluğu için kimleri aramış, onları açıklasın. Bunlarla ilgili Antalyalılar samimi bir şekilde Başbakan'dan cevap bekliyor" dedi. 

Vural, Manavgat'ta partililerle bir araya geldi. Antalya Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya gezisine Kaş'tan başladıklarını söyledi.

Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mart'ta Antalya'da olacağının hatırlatılması üzerine, "Öncelikle sayın Başbakan'ın Antalyalılar'dan özür dilmesi lazım. Çünkü Antalyalılara 'Nankör' demişti. Şimdi özür dilemesi gerekiyor" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Antalya meydanlarında halka sesleneceğini belirten Vural, şöyle devam etti:

"Önce hizmet Kürtçülüğü nedir, bunu anlatsın. Öcalan ile hangi konularda anlaştıklarını Antalya meydanında anlatsın. Türkiye'yi nereye götürecek, çözüm süreci olarak götüreceği yer neresidir? Hangi konularda mutabakata varmıştır? PKK ve BDP ile bu mutabakatını anlatsın, ondan sonra Antalyalılar'dan destek istesin. Yine sayın Başbakan rüşvet ve yolsuzluğa batmış bakanların ne kadar rüşvet aldığını açıklasın. İmar yolsuzluğu için kimleri aramış, onları açıklasın. Bunlarla ilgili Antalyalılar samimi bir şekilde Başbakan'dan cevap bekliyor. Kendisine 'nankör' diyen bir Başbakan'a, 30 Mart'ta Milliyetçi Hareket Partisine destek vererek bunun hesabını soracağını biliyorum."

Vural'ın esnaf gezisine MHP İl Başkanı Osman Çetin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Manavgat Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş, İlçe Başkanı Yener Çiviler ve partililer de katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir