"Ekonomi hiç olmadığı kadar tehdit altında"

Bahçeli, Türkiye'nin bir yıla yakın süredir derin ve uzun bir ekonomik krizin etkisi ve hakimiyeti altında olduğunu ifade etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Bugün Türkiye'nin ekonomik güvenliği hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelere maruz kalmış bulunduğunu" savundu.

Bahçeli, yapığı yazılı açıklamada ekonomideki son gelişmeleri değerlendirdi.

Türkiye'nin bir yıla yakın süredir derin ve uzun bir ekonomik krizin etkisi ve hakimiyeti altında olduğunu ifade eden Bahçeli, şunları kaydetti:

"Özellikle son günlerde birbiri ardına açıklanan ekonomik veriler, aksi görüşlere rağmen krizin bariz bir şekilde devam ettiğini, sosyal ve ekonomik sistemi her yönden baskı altına aldığını göstermiştir. Başbakan Erdoğan'ın yok farz ettiği, başka tartışma ve sanal gündemlerle görmezden geldiği ekonomideki yangın gittikçe yayılmış ve ekonomik afet her hanenin kapısına dayanmıştır.

Bugün Türkiye'nin ekonomik güvenliği hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelere maruz kalmış bulunmaktadır. Durum ciddidir ve Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında gelen ekonomideki buhran telafi edilemeyecek bir aşamaya gelmiştir."