"Garipoğlu yakalanmadı"

Atalay Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Garipoğlu'nun yakalandığı yolundaki haberlerin doğru olmadığını bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - İçişleri bakanı Beşir Atalay, Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalandığı yolundaki haberlerin doğru olmadığını bildirdi. Atalay, "Çember iyice daraldı, kısa sürede sonuca ulaşılacağını umuyorum" dedi. Atalay, Ankara'dan uçakla geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Bazı gazetelerde Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'da yakalandığı yolunda haberler yayımlandı. Bunun doğrusu nedir?" sorusuna Atalay, "O bilgi doğru değil. Ermenistan'da yakalandığı yolundaki bilgi doğru değil ama zaten birkaç gün önce de açıkladık 'çember daralıyor' diye. Bu çember iyice daraldı. Kısa sürede umuyorum sonuca ulaşılacak, bunu söyleyebilirim" yanıtını verdi.

İstanbul'daki şiddetli yağmur beklentisi konusundaki bir soru üzerine de Atalay, "Şu anda Karadeniz sahilleri ve Kilyos taraflarında yoğun yağış var. Kilyos Deresi'nde de su taşkınları var. Değerli valimiz, belediye başkanımız her türlü tedbiri aldı. Yeni bir yağışa karşı elden gelen her şey yapılıyor. Ben de arkadaşlarımla bu konuları değerlendirmek için geldim" dedi.

İstanbul'da sel konusunda değerlendirmeler yapacaklarını belirten Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşeceğini sözlerine ekledi.