"MİT kargo şirketine döndü"

Kastamonu'da partisinin düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, hükümete yönelik ağır eleştirilerde bulunurken, Başbakan'ı, MİT'i kargo şirketine, nakliye firmasına çevirmekle suçladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KASTAMONU - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP hükumeti, milli mücadenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir" dedi. "Başbakan millete musallat olmuş hain ve sanal kişiliktir" diyen Bahçeli, ''Türkiye Başbakan'la şok geçirmektedir'' ifadelerini kullandı.MİT’in kargo şirketine dönüştürüldüğünü savunan Bahçeli, "MİT’i kargo şirktetine, nakliye firmasına çeviren Başbakan ne diyecektir?'' diye sordu.

Bahçeli, partisinin düğün salonunda düzenlediği belediye başkanları aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kente çok önem verdiklerini, buradan doğacak milli iradenin tüm yurda örnek teşkil edeceğini söyledi.

Kastamonu'nun milli emanetlere dokundurtmadığını anlatan Bahçeli, "İnebolu'dan Ankara'ya Türk milletinin özlemleri, rahmetle yad ettiğimiz nesiller tarafından taşınmıştır. Dikkat edin o tarihlerde İnebolu'dan kalkan tırlar yoktur. Başkalarının yararına çalışan, terör gruplarının imdadına yetişen, yolları silah cephaneliğine çeviren karanlık emeller yoktur. Ne komplo ne paralel şarlatanlık ne de komşu ülkelere gizli operasyon hedefleri olmamıştır" diye konuştu.

Bahçeli, Türk milletinin tarihin en kötü siyasi yönetimiyle karşı karşıya olduğunu iddia ederek, "Yoksulluk pimi çekilmiş bomba gibi herkesin hanesindedir. Başbakan kendi evlatlarına gemiler alıp, kamu arazileri kapatıp, yağma düzenini gerçekleştirirken, Kastamonu'nun gençleri çay içecek para bulamamaktadır. AKP'nin tek bildiği vatandaştan alıp yandaşa vermektedir" ifadesini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, Ak Parti'nin cezalandırılması için kestirme yollara hiç aldırış etmeden sandıkta son vuruşun yapılması gerektiğini belirterek, "Yoksa felaket kapıdadır. Gölgesiyle bile kavga eden Başbakan, milleti birbirine düşürecektir. Başbakan ve zihniyetine ders vermek hepimizin boynunun borcudur. Bugünkü iktidar günah çukuruna düşmüştür. AKP'nin her tarafı kire bulanmıştır, Başbakan'ın her sözü fitneyi alevlendirmekte. Milli irade kılığında gezen ahlaksızlık, diktatörlük Kastamonu'yu da yormuştur. Türkiye'ye işgal ordularının bile veremeyeceği tahribatı bizzat Başbakan ve işbirlikçi iktidar kadroları 11 yıldır vermiştir" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir