"Morg önünde nöbet tutmayı bırakın"

Erdoğan, MHP ve BDP'ye seslenerek, "Şehitlerimizi, terörist cenazelerini istismar etmeyi bıraksınlar Türkiye'nin artık buna tahammülü yok'' diye konuştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANTALYA - Terörün sadece bir bölgeyi ilgilendiren değil, tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir mesele olduğunu ve çözüm için herkesin sürece dahil olması gerektiğini kaydeden, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP ve BDP'ye seslenerek, "Morg önünde nöbet tutmayı bırakın. Şehitlerimizi, terörist cenazelerini istismar etmeyi bıraksınlar Türkiye'nin artık buna tahammülü yok'' diye konuştu.

Kapılarını kapatan MHP'yi eleştiren Erdoğan, "Çıkıyor Sayın Bahçeli, söylediği lafa bak... 'Bu bir şeytan üçgenidir' diyor. Ya Sayın Bahçeli beni konuşturtma. Affedersin, Öcalan'ı idamdan kurtaran sensin, sen. Altında senin imzan var, merhum Bülent Ecevit'in, Mesut Yılmaz'ın imzası var.

Bu bizim elimizde belge olarak duruyor. Bu sana zaten yeter. İdam cezasının kaldırılmasına kadar kadar bunu sümenaltı ettiniz, oyaladınız. Ama ne kadar oyalarsanız oyalayın o belgeler şimdi elimizde. İşte Bahçeli bu" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir