"Tehditle propaganda yapıyorlar"

Erdoğan, Kırklareli mitinginde partililere seslendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

KIRKLARELİ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bunlar öfke içinde, gerginlik içinde, tehditle propaganda yapıyorlar. Milletin önünde hakaret ediyorlar" dedi.

Erdoğan, partisince Kırklareli'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Başbakan olmasına ve bu kadar yoğun programına rağmen Türkiye'nin 81 ilini defalarca ziyaret ettiğini ve tamamında açılışlar yaptığını söyledi.

"Peki muhalefet ne yapıyor Allah aşkına? Seçim dışında onları gören oldu mu? Buraya kaç kere geldiler? Çok mu işleri var?" diye soran Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu kardeşiniz, hem partiyi, hem ülkeyi yönetiyor. Allah aşkına sorun şu CHP'lilere, deyin ki 'Bugüne kadar iktidarlara zaman zaman ortak oldun. Şu Kırklareli'ne ne eser getirdin?' Burada gösterebilecekleri bir eserleri var mı? Atalarımız ne diyor? 'Ya hayır söyle ya da sus'. Bunlar hayır söylemiyor. Bunlar doğru konuşmuyor. Bunlar öfke içinde, gerginlik içinde, tehditle propaganda yapıyorlar.Milletin önünde hakaret ediyorlar. Bozuk bir üslupla hükümete ağızlarına geleni söylüyorlar. Benim seçmenim küfürbaz siyasetçiye oy vermez."