"Türkiye için büyük düşünüyoruz"

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da, "Türkiye için büyük düşünüyoruz. Türkiye'nin büyük hedefi var. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte bu büyük ideali yerine getirmek için gayret edeceğiz"dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AFYONKARAHİSAR  - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümet olarak Türkiye için büyük düşündüklerini belirterek, "Türkiye'nin büyük hedefi var. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte bu büyük ideali yerine getirmek için gayret edeceğiz" dedi. 

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da, 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve bakanlığa bağlı bölge müdürleri ile iş yerlerini ayrı ayrı ziyaret eden Eroğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir iş yeri sahibinin esnaf ve sanatkarlar için hatıra ormanı oluşturulması talebine sıcak bakan Eroğlu, çalışma yapılması için Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'e talimat verdi. 

Eroğlu, daha sonra iş adamı Şükrü Demirayak'ı, firmanın üretim tesislerinde ziyaret etti. Eroğlu, çalışmaları hakkında Demirayak'tan bilgi aldı.

Ardından İscehisar ilçesinde iş adamı Şuayp Demirel'i de ziyaret eden Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, istihdam sağlayan kişilerin eli öpülesi insanlar olduğunu söyledi. 

Bir Afyonkarahisarlı olarak yapılabilecekler konusunda hazır olduğunu bildiren Eroğlu, "Bizim vazifemiz, sizin önünüzü açmaktır. Bu konuda sanayici ve iş adamlarımızın önünü açmak için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Hükümet olarak istişareye çok büyük önem verdiklerini dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Sizleri dinlemek bizlerin de ufkumuzun açılmasına vesile oluyor. Tenkit edin, varsa düzeltecek şeyleri düzeltelim. Teklifiniz varsa onu yerini getirelim ya da tavsiyeniz varsa onu dikkate alalım. Bunlara açığız. Vatandaşı dinlemek şarttır. Özellikle sanayicinin, işçinin, esnafın, çiftçinin dertleriyle dertlenmedikçe bu ülkenin kalkınması mümkün değil. Türkiye için büyük düşünüyoruz. Türkiye'nin büyük hedefi var. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte bu büyük ideali yerine getirmek için gayret edeceğiz. Afyonkarahisar için de büyük hedeflerimiz var. 'Hedef 2023, Türkiye hazır, Afyonkarahisar hazır' diyoruz. Siz değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Üretimde rekorlar kırıyorsunuz. Bu bakımdan sizlere teşekkür ediyoruz."

Eroğlu, ziyareti anısına iş adamı Demirel'e hediye verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir