"Ülkemiz elden gidiyor"

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Devletin her kurumunu kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Polis, asker, savcı, hakim hepsini ele geçirmek için çalışıyorlar" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Atalarımızın kan ve canlarıyla kurdukları ülkemiz elden gidiyor. Yakında ülkeyi de bölgelere ayırıp parçalayacaklar" dedi.  

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD) Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlediği "İZSİAD Dinliyor" konulu toplantıya katılan Oktay Vural, 7 Haziran seçiminin Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini söyledi. 

İzmir'in AK Parti döneminde haksızlığa uğradığını öne süren Vural, "İktidar, İzmir'i cezalandırıyor. İzmir'de işsizlik ülke genelinden yüzde 60 daha fazla, işadamı, sanayici yanı başında iktidarın nimetlerinden yararlananlarla kendi çabasıyla rekabet ediyor. MHP İktidarında bu böyle olmayacak. İzmir bilişim merkezi olacak. Önde gelen sektörler desteklenecek. Özellikle işsizliğin azaltılmasına yönelik yatırımlara teşvik edeceğiz" dedi.  

Vural, şunları söyledi: 

"Atalarımızın kan ve canlarıyla kurdukları ülkemiz elden gidiyor. Devleti zaten parçalıyorlar. Yakında ülkeyi de bölgelere ayırıp parçalayacaklar. Devletin her kurumunu kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Polis, asker, savcı, hakim hepsini ele geçirmek için çalışıyorlar. Bu korku imparatorluğu inşa ediyorlar. Kendinden olmayan, kendi gibi düşünmeyen herkesi yok etmek için saldırıyorlar. Can güvenliğimiz, mal güvenliğimiz tehlikede. Anayasayı değiştirmek, diktatörlük kurmak istiyorlar." 

MHP İzmir 1 ve 2. Bölge Adayları katıldığı toplantının sonunda İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran, İZSİAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş ve yönetim kurulu üyeleri, konuklar Oktay Vural, Murat Koç ve Necat Karataş'a günün anısına birer plaket sundu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir