"Ulusal markaların nitelikli ahşap ürün tedarikçiliğini yapıyoruz"

Kamber Mobilya; İstikbal, Bellona, Kilim, Aldora ve Sefes gibi bilinirliği yüksek markalara tedarikçilik yapıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Kamber Mobilya, sandalye ve ahşap sandalyeler, masalar ve mobilya sanayinde kullanılan muhtelif iskelet ve ahşap parçaların imalatını yapıyor. Firma; İstikbal, Bellona, Kilim, Aldora ve Sefes gibi bilinirliği yüksek markalara tedarikçilik yapıyor. Mobilya firmalarının üretim taleplerini karşılamak istediklerini dile getiren Kamber Mobilya Yöneticisi İbrahim Kamber, "İç pazarda bilinen birçok markayla işbirliği yaparak, onların nitelikli ahşap ürün dalındaki taleplerini karşılamayı hedefl iyoruz. Ayrıca otel ve restoranların taleplerini de karşılıyoruz. Aylık 15 bin adet ahşap sandalye üretim kapasitemiz bulunuyor. Bir çoğuna yan sanayii dalında hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu. 

Gelen talepler doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen İbrahim Kamber, "Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarımızı müşterinin isteği yönünde yapıyoruz. Bu çalışmalarımız daha çok yeni modellerin tasarlanması şeklinde oluyor. Bu çerçevede estetik, maliyet ve dayanıklılık açısından en uygun tasarımları yapmak için çalışıyoruz" dedi. 

Orta vadede ahşap iç kapı imalatına da girerek, ürün portföylerini genişletme planlarının bulunduğunu açıklayan Kamber, "Bu konuda nitelikli hizmete ve seri imalata ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum. Bu amaçla bazı yeni makinelerin alımı ve gerekli imalat hattının teşkili hususunda yatırım planlıyoruz" diye konuştu. Bu yılın ilk yarısına durgun başlayan piyasaların canlanmasını beklediklerini ifade eden Kamber, tedarikçi yan sanayii firması pozisyonunda çalışmaları nedeniyle dış ticaret faaliyetlerinin bulunmadığını iletti.