"Yolsuzluk AKP'nin zirvesine ulaştı"

CHP lideri Baykal, hükümeti sert eleştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Son zamanlarda yolsuzluk konusunda gelişmeler oldu ve AK Parti iktidarının zirvesine kadar ulaştı" dedi.

Deniz Baykal, İstanbul'un Avcılar ilçesinde parti otobüsüyle kent turu attıktan sonra Firuzköy Alanı ile Firuzköy Sosyal Tesisleri'nin açılışını yaptı.

Firuzköy Alanı'ndaki açılış töreninde konuşan Baykal, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin ilçede çok büyük çalışmalar yaptığını, Avcılar'ı kentin önemli bir çekim merkezi durumuna getirdiğini söyledi.

Değirmenci'nin, Firuzköy'ün hayatını yaşamış bir başkan olduğunu ifade eden Baykal, "Avcılar artık sorunlarını çözdü. Mustafa'yı başka yere alalım. Onun hizmetine ihtiyacı olan yerler var" diye konuştu.

Konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına da işaret eden Baykal, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda özellikle bir telaş içine girmiş. Saldırganlık içinde ona buna laf söylüyor. Son zamanlarda yolsuzluk konusunda gelişmeler oldu ve AK Parti iktidarının zirvesine kadar ulaştı. Türkiye'de bu iktidarın maskesi çıkmıştır, boyası gözükmüştür. Ne olduğu ortaya çıkmıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde bunu hep birlikte kanıtlayacağız."

Baykal, daha sonra Firuzköy Sosyal Tesisleri'ne geçerek tesislerin açılışını gerçekleştirdi. Baykal, daha sonra iftar yemeğine katıldı.

Bu arada Baykal ve beraberindekilerin parti otobüsüyle Firuzköy Sosyal Tesisleri'ne geldikleri sırada yaşanan izdihamda, kimi kişiler arasında tartışma çıktı.