Referandum haberleri cepte

Referandumla ilgili tüm haberler, Vodafone kullanıcılarının anında cebine gelecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, referandumla ilgili gelişmeleri abonelerine anında iletecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone kullanıcıları "Referandum 2010 Özel Haber Paketi"ne ücretsiz abone olarak referandumla ilgili tüm haberlere anında ulaşabilecek. Pakete üye olmak için "OY" yazıp 5111'e kısa mesaj atılması yeterli oluyor.

"Referandum 2010 Özel Haber Paketi"ne abone olanlar, genel referandum haberlerinin yanı sıra siyasilerin sandığa gidişi, yurt genelinde yaşanan olaylar gibi haberleri de okuyabilecek.

Paket kapsamında, sandıkların kapanmasından sonra aboneler, her yarım saatte bir sonuçlarla ilgili son gelişmelerden ve siyasi partilerin yorumlarından haberdar edilecek.

Referanduma özel pakete abone olanlara ilk içerik gönderimi, 12 Eylül Pazar günü saat 10.00'da, "Bugün referandumda oyunuzu kullanmayı unutmayın" uyarısının ardından başlayacak. Referandumla ilgili haberler tüm sandıklar açılıp sonuçlar belli oluncaya kadar sürecek.

Vodafone aboneleri ayrıca, cep telefonlarında yüklü Vodafone Live'ın ana sayfasından "Referandum Özel" başlığı altında tüm güncel haberlere referandum boyunca ücretsiz ulaşabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir