Sanayi sitesinde patlama: 1 ağır yaralı!

İzmit'te Körfez Sanayi Sitesi'nde bir tankerde bakım yapıldığı sırada genleşme sonucu patlama yaşandı. Patlamanın şiddetiyle havaya savrulan işyeri sahibi ağır yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İzmit'te Körfez Sanayi Sitesi'nde yanıcı madde taşıyan bir tankerde bakım yapıldığı sırada genleşme sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Sanayi Sitesi içersinde bulunan 'Altıneller Tanker Sanayi' adlı işletmede yanıcı madde taşıyan tankerin bakımının yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlama sırasında tankerin üzerinde olan ve patlamanın şiddetiyle havaya savrulan işyeri sahibi İhsan Akdeniz ağır yaralandı. Ayrıca işyerinin çatısı da parçalandı.

72.jpg

Patlamanın bildirilmesi üzerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi gönderildi. İhsan Akdeniz, 112 Acil Ambulansı ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü tanıklarından Arif Aydın, patlamanın çok şiddtetli olduğunu belirterek, "Sanayide işlerim vardı. Patlamanın olduğu yerden geçiyordum. Biranda çok güçlü bir patlama sesi duydum ve çok korktum. Tankerin üstünde bulunan adam, yan tarafa düştü" dedi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir