Sapphire, Legrand'ı tercih etti

Sapphire sakinleri, BTicino'nun sunduğu ev otomasyon sistemini kullanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Legrand'ın, BTicino markasının, enerji tassarrufu sağlayan akıllı ev sistemleri "My Home",  sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en yüksek konut binası olan İstanbul Sapphire'in tercihi oldu.

BTicino ve Kiler Holding, İstanbul Sapphire projesinin, 185 dairesinde enerji tassarrufuna katkı sağlayan "My Home" akıllı ev sistemleriyle işbirliği yaptı.

Türkiye'nin birçok bölgesindeki projelerde akıllı ev sistemleriyle yer alan BTicino, konfor, güvenlik, tasarruf, iletişim, kontrol ve teknolojiyi bir arada sunuyor.

Legrand'ın İstanbul Sapphire projesinde kullandığı 'BTicino My Home' sistemiyle tek bir tuş; aydınlatma, sıcaklık kontrolü, müzik yayın sistemi, güvenlik, iletişim ve tasarruf gibi birçok özelliği, ihtiyaçlar ve tercihler doğrultusunda kullanıma sunuyor.

Legrand Türkiye Pazarlama Direktörü Murat Eti "İstanbul Sapphire'in bu projede Legrand'ı tercih etmesi bizleri çok memnun etti. Türkiye'nin en prestijli binasi, yine Türkiye'nin en iyi ev otomasyon sistemi ile buluştu.

Sapphire'de oturacak olan kişiler hem bu muhteşem binanın sunduğu bütün avantajlardan faydalanacaklar hem de BTicino'nun sunduğu ev otomasyon sistemini kullanacaklar. Sistemin dışarıya açılabilen yapısı, Sapphire mühendislerinin hayal ettiği servisleri, BTicino'nun geliştirilebilir ve kişiselleştirilebilir yazılımları ve partnerlerimiz tarafından geliştirilen programlar sayesinde, kullanıcıya sunabilecek" değerlendirmesinde bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir