Seagate, iş ortaklarıyla İstanbul'da bir araya geliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Veri depolama çözümlerinde dünya lideri Seagate, yeni çözümlerini ve girişimlerini İstanbul'da düzenleyeceği konferansta teknoloji kanal yöneticileriyle paylaşacak. 25 Nisan Perşembe günü Mövenpick Hotel'de gerçekleşecek etkinliğe 50'den fazla teknoloji satış kanalı yöneticisinin katılması bekleniyor. 
Konferansta, Seagate'in yakın zamanda Türkiye'de piyasaya süreceği yeni ürünleri satış kanalı yöneticilerine tanıtılacak. Bunun yanı sıra, işbirlikleri ile sunulan imkanlardan, mevcut pazar koşullarından, geleceğe yönelik öngörülerden bahsedilecek. 
Seagate EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Mark Whitby konferans ile ilgili olarak "Kullanıcılar olarak, günümüzün veri depolama çözümlerini nasıl kullanacağımıza dair daha bilinçli hale geliyoruz. Artan mobilite ve veri depolamaya dayalı bulut bilişim uygulamaları son kullanıcıları motive ederken, daha önce kullandıkları depolama yaklaşımlarını tekrar gözden geçirmelerini sağlıyor. Bu yüzden yerel paydaşlar, satıcılar ve müşteriler ile düzenli olarak bir araya gelerek, değer odaklı yenilikçi yatırımları Türkiye'deki IT ekosistemi içerisinde gerçekleştirmek bizler için çok önemli."
Seagate'in MEA & Türkiye Bölgesi satış ve pazarlama takımının hazır bulunacağı konferansa bölgenin üst düzey satış yöneticisi Christian Assaf ve Pazarlama Yöneticisi Diane El Hachem'de katılacak.