Şekerbank'tan 'Üreten Emeklilik'

Şekerbank, esnaf, küçük işletme ve çiftçilerin bireysel emekliliklerini desteklemek amacıyla, yeni bir işbirliğine gitti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Şekerbank, esnaf, küçük işletme ve çiftçilerin bireysel emekliliklerini desteklemek amacıyla, ERGO Emeklilik ve Hayat Sigorta A.Ş ile yeni bir işbirliğine imza attı.

Şekerbank'ın geliştirdiği yeni ürünü "Üreten Emeklilik" sistemine göre, esnaf, küçük işletme ve çiftçilerin Şekerbank üzerinden yaptıkları bankacılık işlemlerinin hacmi oranında, Banka tarafından müşterilerin bireysel emeklilik ödemelerine ek bir katkı payı sağlanacak.

Üreten Emeklilik sistemine girebilmek için, müşterilere öncelikle Şekerbank acenteliği ile ERGO Bireysel Emeklilik sözleşmesi oluşturulacak.

Müşteri minimum 65 lira olmak üzere istediği tutarda bir ödeme ile sisteme dahil olabilecek. Müşterinin, Üreten Paket, Üreten Çek, POS yanında, kredi ve mevduat ürünlerinde Şekerbank ile çalışmasının hacmiyle orantılı olarak, bir puanlama sistemi çerçevesinde ortaya çıkacak tutar, Banka tarafından ek bir katkı olarak emeklilik hesabına aktarılacak.

Müşterinin Şekerbank ile çalışma hacminin yeterli düzeyde olması durumunda, bireysel emeklilik katkı paylarının tamamı da Şekerbank tarafından ödenebilecek.

Esnaf, küçük işletme ve çiftçilerin Üreten Emeklilik sistemine katılabilmeleri için, öncelikle Bankanın bir ya da birden fazla ürününü kullanmaları gerekiyor. Vadesiz Mevduat Hesabı, POS, Tahsil ve Takas Çekleri, Vadeli TL Mevduat ve Taksitli Ticari Kredi niteliğindeki kredilerin yanı sıra Kredili Mevduat Hesabı, Hasat Kart, Spot Kredi ve Borçlu Cari Hesap, Bankanın "Üreten Emeklilik" sistemi kapsamında değerlendirilecek ürünleri arasında yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir