Şekerbank'tan Kahramanmaraş TSO üyelerine kredi

Üyeler, 12 yıla varan vadeli 'Üreten Paket'ten yararlanabilecekler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ile Şekerbank arasında kredi protokolü imzalandı.

KMTSO'da yapılan kredi protokolüne, Şekerbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Tevfik Demirkan, Şekerbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Selçuk Kösebalaban ve KMTSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu katıldı.

Şahin Balcıoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, firmaların gelişerek faaliyetlerine devam etmesi için finansman desteğinin önemine dikkati çekti. Bu anlamda bankaların ve finans kuruluşlarının bu desteği sağladığını kaydeden Balcıoğlu, "Artık Kahramanmaraş, Türkiye için üretmiyor dünya için üretiyor" dedi.

Bu tür kredi anlaşmalarının yeni imkanları ortaya çıkardığını kaydeden Balcıoğlu, "Bugün yaptığımız kredi anlaşması ile küçük ve orta işletmelere özellikle bu dönemde ihtiyaçları olan önemli bir destek sağlandı. Böylelikle sanayicinin, iş adamının ve ihracatçının daha güçlü ve daha sağlam ilerlemesini sağlayacağız. Yine bu protokolle yatırımcının elinde bir argüman oluşmuş olacak" diye konuştu.

Şekerbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Tevfik Demirkan ise yaptığı konuşmada, "Kahramanmaraşlı esnaf ve küçük işletmelere 12 yıla varan vadeli 'Üreten Paket' protokolü imzaladık. Şekerbank, bankacılık işlemlerinde yüzde 50 kredi faizlerinde ise yüzde 20'ye varan oranlarda indirim avantajı sağlayarak üretenin yanında olduğunu da göstermiş oldu" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir