Şekerbank'tan Rize'nin kuruluş yıl dönümüne özel kredi

"kahraman kredi" kampanyası ile Rizeli esnaf ve küçük işletmeler, 30 bin liraya kadar kredi kullanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

RİZE - Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, "Anadolu bankacılığı" misyonları doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafın yanında olmak amacıyla kurtuluş yıldönümlerine özel kredi kampanyası geliştirdiklerini bildirdi.

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Şekerbank'ın Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümüne özel "kahraman kredi" kampanyası başlattığını belirtti.

Rizeli esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen kredi kampanyasının kurtuluş haftası olan 2–9 Mart tarihleri arasında 1 hafta süreyle devam edeceğini ifade eden Yıldız, şöyle devam etti:

"Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan Rizeli müşterilerine düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. Kahraman kredi kampanyası kapsamında Rizeli esnaf ve küçük işletmeler, 30 bin liraya kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için aylık yüzde 1 faizin uygulanacağı kredi, ayrıca bir ay taksit ötelemeli olacak."

Yıldız, Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Anadolu bankacılığı misyonumuz doğrultusunda Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir