Seyidoğlu kahvaltı zinciri kuruyor

Seyidoğlu, 2 milyon lira yatırımla sadece kahvaltı verecek 50 büfe açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Gıda sektöründe faaliyet gösteren Seyidoğlu firması, 2 milyon lira yatırımla sadece kahvaltı alanında hizmet verecek 50 büfe açacak.

Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksu açıklamasında, İstanbul genelinde 14 mağazayla hizmet veren Seyidoğlu'nun, sadece kahvaltı hizmeti sunacağı yeni mağazalar açacağını belirterek, bu alandaki ilk mağazalarını Bayrampaşa'da açtıklarını, 3 ay içinde 10 büfeyi daha hizmete sunacaklarını bildirdi.

Kahvaltı büfelerinde, helva, baklava pasta gibi ürünlerin satılmayacağını ifade eden Göksu, yeni konseptle sadece kahvaltı konusunda markalaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Seyidoğlu olarak ilk kez franchise sistemini devreye alacaklarını belirten Göksu, 40-50 metrekarelik büfeleri iş merkezleri ve sanayi siteleri gibi çalışan nüfusun yoğun olduğu bölgelere kuracaklarını, bu büfelerle Türkiye genelinde mağazalaşmanın da ilk adımını atacaklarını belirtti.

Göksu, ilk etapta 2 milyon lira yatırım yapacaklarını belirterek, bu yatırımla 200 kişiye ek istihdam imkanı doğacağını, Marmara bölgesiyle başladıkları yatırımlarına başta büyük şehirler olmak üzere Türkiye genelinde şubeleşerek devam edeceklerini ifade etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir