SGK, 32 müfettiş yardımcısı alacak

Adaylar sınav giriş başvuru formunu, SGK'nın web sitesinden temin edebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sınavla 32 müfettiş yardımcısı alacak.

SKG'nın müfettiş yardımcısı alımına ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre yazılı sınav, 15-16 Mayıs 2010 (Cumartesi ve Pazar) tarihinde Ankara Bakanlıklarda bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ziyabey Caddesi numara 6 adresinde gerçekleştirilecek.

Yazılı sınava katılmak isteyenler Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına (Milli Müdafaa Caddesi numara 24 (Pk:06643) Bakanlıklar/Ankara) şahsen veya posta ile müracaat edecekler. Ancak posta ile yapılacak başvurularda evraklar, 16 Nisan 2010 Cuma günü mesai bitiminden önce söz konusu adrese verilecek.

Adaylar sınav giriş başvuru formunu, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığından ya da www.sgk.gov.tr web sitesinden temin edebilecekler.

Sınav giriş belgeleri, adayların haberleşme adreslerine posta ile gönderilecek.

Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı yazılı bölümüne katılma hakkını elde eden adayların listesi www.sgk.gov.tr internet adresinde açıklanacak.

Söz konusu sınava, en az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadî ve idarî bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olanlar katılabilecek.

Ayrıca, adaylarda ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2008 veya 28-29 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP118 puan türünden 80 ve üzerinde puan almaları şartı aranacak.

Atatürk Üniversitesi profesör ve yardımcı doçent alacak

Bu arada Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere daimi statüde 1 profesör ve 2 yardımcı doçent alacak.

Hukuk Fakültesinin iş ve sosyal güvenlik hukuku anabilim dalı için 1 profesör, medeni ve ticaret hukuk anabilim dalları için 2'şer yardımcı doçent alınacak.

Adaylar başvurularını, 15 gün içinde Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünün ilgili birimlerine yapacaklar.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir