”Sigortacılıkta bu yıl toparlanma olacak”

Anadolu Sigorta GM Su, sigortacılık sektörünün krizden yavaş yavaş çıkmaya başladığını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, 2010 yılının sigortacılık sektörü için toparlanma yılı olacağını bildirdi.

Anadolu Sigorta Acenteleri ve Türkiye İş Bankası Şube Müdürleri Toplantısı Antalya'da yapıldı. Bu yıl 85'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Anadolu Sigorta, toplantıda 2009 yılının genel değerlendirilmesini yaptı, 2010 yılı hedef ve beklentilerini tartıştı.

Bir hafta süren etkinlik süresince, acenteler workshoplarla Anadolu Sigorta ürünleriyle ilgili soru ve düşüncelerini yöneticileriyle paylaşma olanağı buldu. Yüksek prim üretimi ve risk seçimi gibi çeşitli kategorilerde dereceye giren acente ve Türkiye İş Bankası şubeleri ödüllendirildi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, yaptığı konuşmada, Türk sigortacılık sektörünün 2010 yılında toparlanacağını söyledi. Su, şunları kaydetti:

"2010 yılı tüm sektör için toparlanma yılı olacak. Sektörümüzü son iki yıldır etkisi altına alan krizden yavaş yavaş çıkmaya başladığımızı görüyoruz. 2010 yılının ilk birkaç aylık rakamlarına baktığımızda tüm sektörde bir canlanmaya tanık oluyoruz. Anadolu Sigorta da işte bu süreçte sektöründeki öncü rolünü her zaman olduğu gibi başarı ile sürdürecek, sektörüne yön vererek, kârlılıkla desteklediği büyüme stratejisini aynı kararlılıkla sürdürecektir. Bu toplantılarda elde ettiğimiz olumlu dinamizm ve sinerjiyi de bu bağlamda cesaret verici buluyorum."

Toplantıya 400'den fazla Anadolu Sigorta Acentesi ile Türkiye İş Bankası şube Müdürleri katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir