Şimdi çifte ciplerle dolaşıyorlar

MHP lideri Bahçeli, 8 yıl içerisinde iktidar olmadan önce at arabası olmayanların şimdi çifte modern ciplerle dolaştıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MERSİN - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "iktidar olmadan önce af buyurun at arabası olmayanlar, şimdi çifte modern ciplerle dolaşıyor" dedi.

Bahçeli, Mersin'in Mut ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, mevcut iktidar döneminde işsizliğe ve yoksulluğa çözüm üretilmediğini öne sürdü. İnsanların her geçen gün açlık sınırının altına itildiğini iddia eden Bahçeli, şöyle konuştu:

"Allah'ın verdiği rızkı paylaşan insanlarımız hayat pahalılığı içerisinde gittikçe daralıyor ve tüketiliyor. Ama bir bakıyorsunuz 8 yıl içerisinde iktidar olmadan önce af buyurun at arabası olmayanlar, şimdi çifte modern ciplerle dolaşıyor. Bu konu bizim iftiramız değil. AKP'liler içerisinde bu gerçek bugün tartışılır hale gelmiştir. Bazı televizyonlarda da bu tartışmayı seyrediyoruz. AKP'nin içerisinde iktidar nimetini alanlarla alamayanlar içerisinde sinsi sinsi bir kavga başlamış durumda. Halk bir tarafa bırakıldı. Onun için bu iktidar 8 yıllık icraatını iyi değerlendirmesi gerekiyor."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çatışmayı tetiklediğini ileri süren Bahçeli, "Yaraları örteceği yerde kaşıyor. Türkiye'yi tekrar bir çatışma ortamına düşürüyor ve gerilim stratejisiyle aradan kendisini masum konumuna getirerek, iktidarını sürdürmeye çalışıyor" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir
MHP