Şişli'de 151 kişi gözaltına alındı

Kumar oynadığı belirlenen 3 ayrı yere düzenlenen operasyonda aralarında Mustafa Topaloğlu'nun da bulunduğu 151 kişi gözaltına alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Şişli'de kumar oynatıldığı belirlenen 3 ayrı yere düzenlenen operasyonda, şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun da aralarında bulunduğu 151 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Şişli'de 3 farklı yerde kumar oynatıldığı bilgisini alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi. İlk operasyonun yapıldığı Halaskargazi Caddesi'ndeki iş yerinde 6 adet  "Black Jack" masası ve çok sayıda kumar gerecine el koyan polis, içerideki 12'si kadın 30 kişiyi gözaltına aldı.

Daha önce defalarca aynı gerekçeyle operasyon düzenlendiği belirtilen Mecidiyeköy Likör Fabrikası Yanı Sokak'taki bir binanın bodrum katında da 7 "Black Jack" masası ile bazı kumar malzemelerine el konuldu. İçerideki 13'ü kadın 25 kişi, polis minibüsleriyle şubeye götürüldü.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir başka adreste de aralarında şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun bulunduğu 96 kişi gözaltına alındı. 47'si kadın 96 kişinin yakalandığı operasyonda, 10 adet "Black Jack" ve 2 adet rulet masası ile çok miktarda kumar malzemesine el konuldu.

Mustafa Topaloğlu, polis minibüsüne bindirilirken gazetecilerin "daha önce de kumar oynadığı iddiasıyla gözaltına alındığını" hatırlatması üzerine, "Yeryüzünde bize rahat yok" dedi.

Topaloğlu, emniyete getirildiğinde de kumar oynamadığını ileri sürerek, "kumar" hakkında yazdığını söylediği "Hayat bir kumardır, oynuyoruz işte/Neresinden bakarsan bak, netice farksız/Yaşamak güzel, yaşıyoruz işte/Bazen anlamlı bazen anlamsız" şeklindeki şarkı sözlerini okudu.

Gözaltına alınanlardan işletmeci olduğu öne sürülen 3 kişinin adliyeye sevk edileceği, 'Kabahatler Kanunu'na göre 140 TL ödeyen diğer kişilerin ise serbest bırakılacağı öğrenildi.