”Sorumluluk bilinciyle hareket etmeli”

Çankaya Köşkü'ndeki Gül, Erdoğan ve Başbuğ zirvesine ilişkin açıklamada, kamuoyuna gündemdeki konuların çözüleceği güveni verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un görüşmesi yaklaşık üç saat sürdü.

Saat 11.00 sıralarında başlayan toplantının bitiminde ilk açıklama Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi. Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Görüşmede, son günlerde kamuoyunda tartışılan konular ayrıntılı bir biçimde ele alınmıştır. Bu bağlamda gündemdeki meselelerin anayasal düzen ve kanunlarımız çerçevesinde çözüme kavuşturulacağından vatandaşlarımızın emin olmaları ve bu süreçte kurumlarımızın yıpranmaması için herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiği hususları vurgulanmıştır"

Erdoğan: Gayet iyi geçti

Başbakan Erdoğan da toplantıyla ilgili olarak 'Gayet iyi' yorumu yaptı. Erdoğan, konuya ilişkin soruyu, CHP'nin İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında verdiği gensoru önergesinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerini izlemek üzere geldiği Meclis'te yanıtladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir